Over Ons

Europese Reisservices is een Belgische reisorganisatie aangesloten bij de VLARA (de Vlaamse Associatie van Reisagenten), Steenweg op Antwerpen 26 te 2300 Turnhout en conform de reiscontractenwet tegen financieel onvermogen en Burgelijke aansprakelijkheid verzekerd bij de verzekeringsmaatschappij "Amlin Europe NV - Koning Albert II laan 37 - 1030 Brussel". Overeenkomstig artikel 36 van de Wet van 16.02.1994 houdende het contract van reisorganisatie en van reisbemiddeling, alsook overeenkomstig het Koninklijk besluit van 25.04.1997, om bij financieel onvermogen zijn verplichtingen ten opzichte van de reiziger te respecteren (polis nr.LXX051133)

Europese Reisservices is een gespecialiseerde, transparante Belgische reisorganisatie en kiest bewust voor kwaliteit, degelijkheid, betrouwbaarheid, een hoge mate van servicegerichtheid met een oog voor detail.

Wij bieden reizen naar het prachtige Turkije, rijk aan cultuur, sport en ontspanning. Turkije biedt niet alleen de strandliefhebber ongelofelijk veel mogelijkheden, ook de cultuurliefhebber komt in ons Turkije programma volop aan bod. Wij bieden tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. De reizigers, die highlights, studie- en avontuurlijke reizen zoeken met een uiterst gunstige prijs-kwaliteitverhouding, kunnen direct bij ons boeken, zonder omwegen, zonder extra kosten, transparant en natuurlijk met gekwalificeerd advies.

Van wens naar werkelijkheid

Wij willen graag een rol spelen op uw wensen. Reist u alleen of juist met uw eigen groep? Wij maken alle reizen op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. Bent u van plan met uw bedrijf, schoolklas, sportvereniging of misschien gewoon uw vriendenclub een rondreis naar Turkije te ondernemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons voornaamste streven is om onze reizigers een zorgeloze reis te laten beleven. Deze belevenissen komen terug in ons aanbod, de luchtvaartmaatschappijen waarmee we samenwerken en natuurlijk onze betrouwbare dienstverlening, die met zorg voor U is samengesteld.

Het Europese Reisservices Team

We zijn heel selectief bij de keuze van onze medewerkers en reisleiders. Passie voor reizen, kwaliteitsbewust, servicegericht maar uiteraard ook commercieel denken staan daarbij centraal. De organisatie staat daardoor héél dicht bij de klant omdat we ons als geen ander realiseren dat een vakantie iets is waar mensen soms lang voor hebben gespaard en/of lang naar uitgekeken hebben.

De toekomst van Europese Reisservices

Wij werken heel hard aan het verder perfectioneren van onze website, het aanbod van reizen en de communicatie met onze gasten. Verder willen we de komende jaren doorgroeien, daar kunnen we heel eerlijk in zijn. Met een nog uitgebreider aanbod, met nog meer verrassende aanbiedingen en bestemmingen. Ons gedreven team is bijzonder ambitieus. Echter, bij een verdere groei stellen wij wel twee belangrijke eisen waaraan absoluut voldaan moet worden: allereerst willen wij geen enkele concessie doen aan de kwaliteit van de reizen en ten tweede moeten onze gasten centraal blijven staan.

Wij wensen U alvast een fijne vakantie.

Contactgegevens

EUROPESE REISSERVICES
De Keyserlei 58-60 Bus:19
2018 Antwerpen / België

Tel.: 03 369 92 47

e-mail: res@ers-travel.be

Bedrijfsgegevens:

Europese Reisservices BVBA
BANK: ING BANK
IBAN: BE78 3631 4173 1386
BIC: BBRUBEBB
BTW: BE 0505.673.371

Openingstijden:

Ma t/m vr van 09:00 tot 18:00
Zaterdag van 10:00 tot 16:00