Creating PDF file to print

LUXE OUD & NIEUW VAKANTIE ROYAL HOLIDAY PALACE MET OMER GOK

Een spectaculair 8 daagse luxe nieuwjaars vakantie met OMER GOK, inclusief een stijlvolle Oud & Nieuw Gala avond.

Een reis waarbij u kan genieten van de luxe in uw hotel maar ook de kans krijgt een spectaculaire jaarwisseling te beleven met een stijlvolle gala avond.

Deel deze reis met je vrienden i
 • Normale prijs
 • Geselecteerde reis
 • Aanbieding
 • Laatste plaatsen
 • Uitverkocht

Kies uw gewenste vertrekdatum uit bovenstaande tabel.
De getoonde prijzen horen bij het kamertype en de verzorging die u bij het zoeken heeft geselecteerd. Wanneer u het kamertype of de verzorging verandert, kunnen de beschikbaarheid en de bijbehorende prijzen veranderen. Genoemde prijzen in de prijstabel zijn per persoon, de totaalprijs van uw selectie ziet u aan de rechterkant.Klik vervolgens op "BOEK DEZE REIS" om door te gaan met uw boeking. In de volgende stap kunt u uw gegevens invullen.

Let op: De prijzen in de prijstabel kunnen door updates afwijken van de totaalprijs in de kassabon rechts. De prijs in de kassabon is de definitieve prijs.

 

BIJ UW REIS INBEGREPEN:

 • Vlucht vanaf Brussel Zaventem naar Antalya en retour
 • Transfer van luchthaven naar het hotel en retour
 • Luchthaventaksen, veiligheidstoeslag en brandstofheffing
 • Gratis vervoer van uw bagage tot 20 kilo per persoon
 • 5x overnachting in het 5***** 'ROYAL HOLIDAY PALACE' hotel op basis van ULTRA ALL INCLUSIEF
 • 1x overnachting in een goed 4**** hotel in Fethiye op basis van VOLPENSION
 • 1x overnachting in een goed 4**** hotel in Denizli op basis van VOLPENSION
 • Spectaculaire Oud & Nieuw Gala Avond in Royal Holiday Palace
 • Handling kosten lokale agent t.w.v. € 59,-
 • Boekingskosten t.w.v. € 20,-
 • Excursies zoals beschreven in de reisbeschrijving op onze website
 • Alle inkomgelden en rondleidingen tijdens de excursies
 • Deskundige, Nederlands sprekende reisleiding gedurende uw gehele vakantie

DAG 1: HEENREIS NAAR ANTALYA
U vliegt naar Antalya. Op de luchthaven wordt u welkom geheten door uw Nederlands sprekende reisleiding, vervolgens is er transfer naar het prachtige 5***** hotel 'ROYAL HOLIDAY PALACE' waar u verblijft op basis vanULTRA ALL INCLUSIEF.|http://www.royalholidaypalace.com/EN/

DAG 2: INFORMATIEBIJEENKOMST & HALVE DAG SIGHTSEEING
Deze dag bent u uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Hierbij krijgt u van uw reisleider interessante informatie over het hotel, de faciliteiten en de omgeving. Tijdens de bijeenkomst krijgt u ook de nodige uitleg over het weekprogramma. Vervolgens maken we samen met u een mooie tour door de omgeving. Overnachting in het 5***** hotel 'ROYAL OLIDAY PALACE' op basis van ULTRA ALL INCLUSIEF.|http://www.royalholidaypalace.com/EN/

DAG 3: REIS NAAR MYRA-ST. NICOLAAS KERK & FETHIYE
Na het ontbijt vertrekken wij richting de stad Fethiye.Onderweg brengen wij een bezoek aan de grootste juwelencentrum van Antalya. Hierna gaat de rit verder via de prachtige kust naar de plaats Demre. Demre is beroemd om zijn tomaten- en peperplantages en ligt aan de voet van het Taurusgebergte. U bezoekt hier de kerk van de heilige Sint Nicolaas. St. Nicolaas werkte vanuit deze kerk in de 4de eeuw als bisschop. Vanuit hier verspreidde de St. Nicolaas cultuur zich over de hele wereld.. Overnachting in een goed 4**** hotel op basis van volpension in Fethiye.

DAG 4: REIS NAAR APHRODISIAS & DENIZLI
Na het ontbijt vertrekken wij richting de stad Denizli.U bezoekt hier de antieke stad Aphrodisias. een van de mooiste antieke steden uit de Griekse oudheid. Aphrodisias is vernoemd naar de godin Aphrodite, de Griekse godin van de liefde Hier vindt u een van het best bewaarde stadion van de antieke wereld, tempel van Aphrodite en veel meer bezienswaardigheden. Overnachting in een goed 4**** hotel op basis van volpension in Denizli.

DAG 5: DENIZLI-ROYAL HOLIDAY PALACE
Na het ontbijt rijden we richting het Taurusgebergte naar Tavas, waarbij we onderweg voorbijkomen aan nomadenvestigingen. In een traditionele tapijtknoperij ervaart u het complete proces van tapijtfabricage – van grondstofwinning tot het voltooide product. Tijdens de verdere rit naar Antalya vertelt de reisleider uitvoerig over mensen en gebruiken in Anatolië.In de middag bezoeken wij een ledermodeshow waar u getuige wordt van de orientaalse traditie.Vervolgens checken wij in in het prachtige 5***** hotel 'ROYAL HOLIDAY PALACE' waar u de rest van uw vakantie zal verblijven op basis van op basis van ULTRA ALL INCLUSIEF.|http://www.royalholidaypalace.com/EN/

DAG 6: ROYAL HOLIDAY PALACE-OUD & NIEUW GALA AVOND
Vandaag hebt u de gelegenheid om te ontspannen. U kunt genieten van de aangename dingen in uw hotel, een tijdje rusten bij het zwembad of u kunt een bezoekje gunnen aan de ontspannende wereld van het traditionele Turkse stoombad. In de avond organiseert het hotel een stijlvolle OUD & NIEUW GALA AVOND, waar u een spectaculaire jaarwisseling kunt beleven.Overnachting in het 5***** hotel 'ROYAL HOLIDAY PALACE' op basis van ULTRA ALL INCLUSIEF.|http://www.royalholidaypalace.com/EN/

DAG 7: ROYAL HOLIDAY PALACE
Deze dag kunt u zelf indelen en genieten van faciliteiten in uw hotel.Overnachting in het 5***** hotel 'ROYAL HOLIDAY PALACE' op basis van ULTRA ALL INCLUSIEF.|http://www.royalholidaypalace.com/EN/

DAG 8: TERUGREIS
Helaas komt aan alles een einde. Vandaag transfer naar de luchthaven van Antalya voor uw terugreis naar België.

ROYAL HOLIDAY PALACE

Royal Holiday Palace, het enige en echte paleis aan de Turkse Riviera. Naast Royal Dragon en Royal Wings zal ook Royal Holiday Palace uw hart veroveren en maken dat u niets anders meer wilt. De uitstekende service, luxe, perfecte keuken en alle mogelijkheden zoals u deze van de andere Royal hotels kent, zullen hier worden overtroffen.

LIGGING
Royal Holiday Palace ligt direct aan het strand van Lara. Het centrum van Antalya ligt op ca. 17 km en het vliegveld van Antalya ligt op ca. 15 km.

FACILITEITEN
Royal Holiday Palace is één van de nieuwste hotels van Lara en wellicht het meest luxueuze! Tijdens uw verblijf in Royal Holiday Palace zult u zich geen seconde vervelen. Het 5-sterren hotel telt in totaal 604 kamers ondergebracht in een gebouw. De architectuur maakt dat u denkt aan een werkelijk paleis, bij binnenkomst staat u in een prachtig gebouw.De ruime lobby is voorzien van receptie, zitjes en de lobbybar.Royal Holiday Palace beschikt over 8 restaurants; een hoofdrestaurant, 5 à-la-carterestaurants , een snackrestaurant en een bistro.Bij de aanwezige 6 bars kunt u drinken verkrijgen. Er is een verwarmd binnenzwembad.

ETEN EN DRINKEN
U verblijft in Royal Holiday Palace op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (13.00-14.30) en diner (18.30-21.00). Patisserie (16.00-23.30) en middernachtsnack (24.00-07.00). Tijdens de openingstijden van de diverse bars kunt u 24 uur per dag lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en sommige import drankjes bestellen.

SPORT & ONTSPANNING
Tijdens in uw verblijf in Royal Holiday Palace kunt u gratis gebruikmaken van de aangeboden faciliteiten; fitness, tennis , darts en tafeltennis. In het prachtige Health & Wellness Center kunt u gratis gebruikmaken van het verwarmde binnenzwembad , het Turks bad, sauna, stoombad en kleedkamers.

KAMERS
De royale standaardkamers (2-3 personen) van dit schitterende hotel zijn voorzien van centrale airconditioning, televisie, een kluisje kluisje (gratis), koffie- en theefaciliteiten en een minibar (dagelijks gevuld met bier en frisdrank). De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. Alle kamers beschikken over een balkon.


TURKIJE

Basisgegevens

Officiële landstaal : Turks
Hoofdstad : Ankara
Munteenheid : Turkse lira (TL)

Grensdocumenten
Voor reizen naar Turkije dient u in het bezit te zijn van een Belgisch paspoort met minimaal één lege visumpagina of een nationale identiteitskaart. Beide dienen minstens nog 60 dagen na afloop van de visumperiode geldig te zijn. Dit betekent dat uw reisdocument bij de aanvang van geldigheid van een nieuw visum nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u een andere nationaliteit dan de Belgische of beschikt u over een Belgisch vreemdelingenpaspoort of een Belgisch vluchtelingenpaspoort, neemt u dan contact op met het consulaat of de ambassade van het betreffende land. Voor overige nationaliteiten en voor de meest actuele informatie over visum en reisdocumenten raadpleeg altijd de ambassade of het consulaat van het te bezoeken land.

Visum
Voor Turkije heeft u tevens een visum nodig. U dient het visum (een E-visum) voor vertrek aan te schaffen. U dient het visum (een E-visum) voor vertrek aan te schaffen via de website van het Turkse Ministerie, www.evisa.gov.tr/nl/. De kosten van dit visum bedragen $ 20,-. Houdt u er rekening mee dat u dit bedrag alleen met een creditcard kunt betalen. Let goed op dat de naam wordt gebruikt, zoals die in het paspoort staat en dat de overige gegevens ook correct zijn. Wijzigingen zijn achteraf helaas niet meer mogelijk. Na aanvraag van uw visum, wordt deze per e-mail naar u verstuurd. U dient het visum uit te printen en mee te nemen naar Turkije. U kunt eventueel een regulier visum kopen bij binnenkomst in Turkije, maar aanbevolen wordt het visum vóór vertrek aan te schaffen. Het papieren visum wordt tot nader order aan de grens verstrekt conform de huidige visumprocedure. De kosten bedragen € 25,- per visum. Houd rekening met lange wachtrijen aangezien er maar enkele verkooppunten beschikbaar zijn.

Gezondheid
Voor deelname aan onze reizen is een normale conditie en goede gezondheid vereist. Indien er zaken zijn waarvan Europese Reisservices op de hoogte zou moeten zijn bijvoorbeeld dat u slecht ter been bent, bent u verplicht dat bij boeking of na ontvangst van uw boekingsbevestiging te melden. Europese Reisservices behoudt zich het recht voor om uw boeking niet te accepteren als wij menen dat dit tot onoverkoombare problemen tijdens de reis zou kunnen leiden. Indien u ons niet van te voren informeert, kan Europese Reisservices u vooraf of tijdens de reis uitsluiten van deelname zonder terugbetalen van de reissom.

Wij adviseren u bij het voor het eerst betrekken van uw kamer of appartement elke warmwaterkraan enige minuten zo heet mogelijk te laten lopen. Dit geldt eveneens voor douche en/of bad. Het beste legt u de handdouche op de heetste stand afgesteld enige minuten op de afvoer. In stilstaand water van circa 25° - 50° kan zich namelijk de legionellabacterie ontwikkelen, die u op deze manier doeltreffend kunt bestrijden.

Medicijnen
Gebruikt u medicijnen, dan is het handig om de douane te kunnen verklaren, dat u medicijnen (die stoffen bevatten waarvoor strenge regels gelden) meeneemt voor eigen gebruik. Ook is het erg handig als u op reis nieuwe medicijnen nodig hebt of wanneer ze zoek zujn geraakt onderweg. U kunt een medicijnen paspoort in laten vullen (richtprijs € 2,50 plus eventuele verzendkosten) bij apothekers, GGD's, huisartsen, medische hulpdiensten en -specialisten en patiëntenverenigingen.

Vaccinaties
Wanneer men naar Turkije reist, zijn vaccinaties niet verplicht. Als men geen enkel risico wil lopen, kan men zich bij de GGD tegen tyfus, difterie-tetanus-polio en geelzucht laten inenten.

Medische voorzieningen
De 'Eczane', de Turkse apotheek, vindt men op bijna elke hoek van de straat. De apotheek is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is er alleen een dienstdoende apotheek. Via de reisleiding kunt u een bezoek aan een Engelstalige of Duitstalige arts regelen.

Drinkwater
Door de kraan niet onnodig te laten lopen en te douchen in plaats van een bad te nemen, gaan we verspilling tegen. Het leidingwater in Turkije is niet geschikt voor consumptie. Koop flessen mineraalwater bij de supermarkt of in het hotel.

Geldzaken
De munteenheid in Turkije is de Turkse Lira (TRY). Het is zeer onvoordelig om in Nederland Euro's om te wisselen in Turkse Lira, dit doet u het beste in Turkije. Wij raden u af met grote bedragen in contant te reizen. Bij aankomst op de luchthaven en in de grotere plaatsen kunt u gewoon geld pinnen. De meeste banken rekenen een kosten hiervoor, ca 2-3% van het gepinde bedrag. Ook is in de grotere hotels en restaurant zijn credit cards en de euro een geaccepteerd betaalmiddel. Turkse banken brengen kosten in rekening voor het wisselen geld. Uw reisleiding weet de betaalmogelijkheden onderweg en de locaties van pinautomaten.

Klachten?
Met Europese Reisservices kunt u ervan uitgaan dat uw reis probleemloos verloopt. Mocht u toch ergens ontevreden over zijn, dan dient u dit tijdens de reis aan de reisleiding te melden. In de meeste gevallen kan dan ter plaatse een passende oplossing worden gevonden. Indien uw klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost, maak dan samen met de reisleider een schriftelijke notitie hiervan en laat dit ondertekenen door de reisleiding, de reisleiding houdt hiervan een kopie. Na afloop van de reis kunt u uw kopie van de beschrijving van de klacht samen met een eventuele toelichting, binnen een maand aan ons toesturen. Let op: als u een klacht niet tijdens de reis meldt, kan deze na afloop niet meer in behandeling worden genomen.

Vanaf
Available
AllotCallCenter
RequestDay